Početna

Dobro došli u NOVI SPA HOTELS & RESORT, jedinstveni luksuzni resort na plaži u Hrvatskoj, gdje se ljepote kristalno čistog Jadranskog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu mješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom. Svejedno da li dolazite na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje, neki od naših SPA programa, poslovni put ili aktivan sportski odmor, NOVI SPA HOTELS & RESORT će Vam pružiti nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim resortima.
Resort je smješten na blagoj uzvisini duž 1,5 km dugacke obale, što omogućuje da većina 75 hotelskih soba i apartmana te svih 336 luksuznih apartmana u vilama pružaju nezaboravne panoramske poglede iz vlastitih balkona, terasa ili vrtova. Prekrasni interijeri osmišljeni su u skladu s prirodom dopunjujuci je s najmodernijom opremom i detaljima vrhunskih svjetskih resorta.
Bogatstvo ponude i različitih sadržaja čine Novi Spa Hotels & Resort jedinstvenim mjestom za odmor na Jadranu: NOVISPA najveći i najsofisticiraniji SPA centar u Europi, SeaPony Club na 4000 kvadratnih metara u Kids' Townu i 350 kvadratnih metara Pirates' Islanda, dječje igraonice s cjelodnevnim programom i zabavnim aktivnostima za naše najmlađe goste, raznovrsni restorani i lounge barovi, bazeni s cabanas, šljunčana plaža, SPA plaža, izbor sportskih terena i zabavnih aktivnosti na otvorenom, multifunkcionalne kongresne dvorane i bogati izbor večernje zabave ….
Odličan položaj - samo 20 minuta od najbliže međunarodne zračne luke (Rijeka) i 90 minuta od Zračne luke Zagreb, čine NOVI SPA HOTELS & RESORT lako dostupnim od bilo gdje u svijetu...TECAJ BIOTERAPIJE PO METODI ZDENKA DOMANCICA


2009
Datum odlaska
Datum dolaska
Izmjeni/otkaži rezervaciju »
POSEBNE PONUDE
legal conditions
NOVI SPA HOTELS & RESORT 51250 Novi Vinodolski CROATIA T +385 51 NOVI-00 F +385 51 NOVI-99 E info@hoteli-novi.hr
Upoznajte NOVI SPA HOTELS & RESORT, jedinstveni luksuzni resort na plaži u Hrvatskoj, gdje se ljepote kristalno čistog Jadranskog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu mješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom. Svejedno da li dolazite na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje, neki od naših SPA programa, poslovni put ili aktivan sportski odmor, NOVI SPA HOTELS & RESORT će Vam pružiti nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim resortima.
Resort je smješten na blagoj uzvisini duž 1,5 km dugacke obale, što omogućuje da svih 130 hotelskih soba i apartmana, te 336 luksuznih apartmana u vilama pružaju nezaboravne panoramske poglede iz vlastitih balkona, terasa ili vrtova. Prekrasni interijeri osmišljeni su u skladu s prirodom dopunjujuci je s najmodernijom opremom i detaljima vrhunskih svjetskih resorta.
Bogatstvo ponude i različitih sadržaja čine NOVI Spa Hotels & Resort jedinstvenim mjestom za odmor na Jadranu: NOVISPA najveći i najsofisticiraniji SPA Centar u Europi, SeaPony Club - 4000 m2 Kids' Town i 350 m2 Pirates' Island , dječje igraonice s cjelodnevnim programom i zabavnim aktivnostima za naše najmlađe goste, 12 različitih restorana i lounge barova, bazeni s cabanas, SPA plaža, šljunčana plaža, izbor sportskih terena i zabavnih aktivnosti na otvorenom, Shopping gallery, multifunkcionalne kongresne dvorane i bogata izbor večernje zabave ….

Odličan položaj - samo 20 minuta od najbliže međunarodne zračne luke (Rijeka) i 90 minuta od Zračne luke Zagreb, čine NOVI SPA HOTELS & RESORT lako dostupnim od bilo gdje u svijetu.