Novi Spa Hotels & Resort
Novi Vinodolski
T: +385 51 6684-17
booking@hoteli-novi.hr

Naslovna / Usluge - sadržaji / Bazeni

Bazeni

SEA BREEZE bazeni
Kaskadni kompleks vanjskih bazena smješten je 30-tak metara od plaže. Gornji bazen, namijenjen za plivanje, u slapu se, ispod sunčališta, prelijeva u donji, koji pak nudi različite vrste hidromasaža: cijelo tijelo, leđa, noge, stopala, jacuzzi u bazenu... Želite li se osvježiti, u bazenu se nalazi i okrugli cocktail bar. Pored bazena tu su i dva jacuzzija te kućice za masažu. Na gornjoj etaži je Sea Breeze restoran, a na donjoj snack bar.
Za goste Resorta na raspolaganju su suncobrani i ležaljke.
Djeci mlađoj od 13 godina dozvoljeno je kupanje samo na gornjem bazenu u prisustvu roditelja.
 

SPLASH! Pool & Lounge
Moderan bazen lounge karaktera nalazi se kraj hotela The View i nudi uslugu serviranja hrane i pića na ležaljkama i cabanas-ima.
 

KIDS' TOWN bazeni
Bazeni na kojima će uživati naši najmlađi gosti! Dva povezana bazena (90 i 30 cm dubine) obogaćena su toboganom, zabavnom penjalicom, fontanama u obliku morskih životinja...
Gostima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke.

RUČNICI
Na licu mjesta moguće je iznajmiti ručnik za bazen ili plažu po cijeni od 3€ po ručniku/danu.

 

Svi vanjski bazeni su raspoloživi u periodu od lipnja do rujna (Juni-Septembar) ovisno o vremenskim prilikama te raspolažu ograničenim brojem ležaljki i suncobrana.

 

 

 

Posljednji blog

Pregledajte sve

Liječenje hrvatskog rukometnog reprezentativca Ivana Balića ponovno potvrdilo iscjeljiteljsku sposobnost Zdenka Domančića. Bioterapeut...

Više